Modele de tort nunta 2017

February 19, 2019 in Uncategorized

Tortul de Nunta nu trebuie sa fie doar spectaculos, ci si gustos si rafinat, iar pentru decoratiuni te Poti inspira DIN catalogul cu intreaga colectie a modelelor puse la dispozitie de Cofetaria Armand, toate acestea pentru a Crea un tort unique, Elegant si deosebit. Délit de Nuntă Love-declarație de dragoste romantică și Dulce! O Alta alegere film Excelenta este ASA numitul “tort de catifea”. Daca vrei sa adaugi textura si culoare tortului Tau, Alegerea acestui modèle va BIFA cu siguranta doua dintre cele mai importante trenduri ALE anului 2018. Contrastul dintre glazura Alba si blatul colorat intens cu siguranta va fi apreciat si in randul celor mai prétentieux invitati. Daca esti ADEPTA prajiturilor de ciocolata, dar totusi Nunta este programata in mijlocul verii, Poti jongla cu aromele, optand pentru un tort cu Crema de ciocolata si blat cu Aroma de lamaie. O Alta Combinatie delicioasa incluent Crema de banane, alune si glazura de ciocolata. Modelele clasice de torturi, de dimensiuni mari sau insuffler de basmele cu prinți și prințese, precum și candy-bar-urile vor fi concurate anul acesta de o serie de tendințe Care îi încântă, în mod deosebit, PE IEC Care apreciază Geologia, Botanica sau Arhitectura. Nu lipsesc DIN peisaj nici torturile “ciudățele” pentru CEI nonconformiști și cu idei mai trăsnite. Dans acest Sezon, torturile de Nunta se dezbraca de Crema si prejudicii. Acestea nu se mai inscriu in tipare, ci adopta un stil usor déshabjent. INSA, acest lucru nu le visage mai Poutine placute la rafale.

De Dimpotriva. Torturile de Nunta sunt dezbracate de Crema par si mai tentante, lasandu-si ingrédient la la. Torturile de Nunta la Moda in 2018 sunt cu certitudine delicioase, datorita ingrédient entelor alese cu Atentie. Insa un singur lucru poate face un tort de Nunta sa IASA in evidenta mai mult decat orice altceva – acel ingrédient care nu trebuie sa lipseasca este numit “dragoste”. Délit de Nuntă Love – declarație de dragoste exprimată în Pastă de zahăr și mousse au chocolat. Operă de artă Dulce pentru sărbătorirea celuJe mai Frumos sentiment PE acest pământ. Casă de piatră! Dans cazul acestor dulciuri, negrul nu reprezinta un motiv de intristare, ci un Simbol al elegantei. Torturile cu glazura Neagra sau fondant in aceasta culoare sunt o alegere iesita din tipare, mai ales daca sunt accesorizate cu detalii argintii sau Aurii.

Dincolo de acest lucru, glazura este una delicioasa si extrem de apreciata de invitati. Tort de nuntă or roses în Alb și în Aur, culorile purității și bogăției. Un tort romantique, ca o urare Dulce pentru mirii ce pornesc Împreună PE Drumul vieții. Modelele geometrice de nuntă sunt în vogă, deja, de câțiva Ani. De la hexagoane, pătrate, triunghiuri și mozaicuri Complicate, aceste MODELE sunt pentru Mireasa Moderna Care vrea un look curat, rece și sobru. Tort de Nunta blush – Simbol al romantismului moderne de la acest început de mileniu torturile pictate manuel sunt modalitatea ideală de a Personnalisat desertul pentur nuntă. Astfel, aspectul de acuarelă, modelele florale, ombre-urile, citate preferate, monogramme și artă modernă sunt opțiunile pentru a avea un tort UNIC la nuntă. Tortul de nuntă este o Mică opěra de artă Dulce, dédiéà momentului culminant al sărbătorii iubirii! Torturile metalice au un aspect Regal și strălucitor, nunațele variind de la auriu, argintiu, la cupru, auriu-rose sau auriu-Champagne. Verdeața, frunzele și plantele joacă un ROL foarte important în decorul de nuntă, pentru cei care vor să fie în concordanță cu Mama natură. “Floralscape” este în Mare vogă în 2017 și asta înseamnă torturi luxuriante, ornate cu Frunze și Flori de zahăr Care imită la Modul cel mai réaliste plantele.

Share, Email, or Save to Favorites:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • RSS
  • Add to favorites
  • Email